Ghidul Serviciilor
Camin De Batrani Santa Maria - Pantelimon Ilfov
inapoi la firma 1821 vizite
Poza Despre noi
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Misiunea Asociatiei Crestine Santa Maria Cristina este ajutorarea semenilor in varsta, aflati la nevoie, indiferent de etnia, religia, varsta, sexul sau clasa sociala din care provin acestia. Organizatia noastra dezvolta servicii care abordeaza problematica sociala cu care se confrunta comunitatea, astfel incat sa contribuie la reducerea nevoilor persoaneleor varstnice aflate in dificultate si sa creasca nivelul de confort al acestora in ultimii ani de viata.

Nivelul scazut al veniturilor, costurile mari asociate traiului zilnic, diagnosticul complex, criza sistemului sanitar, au impins categorilor sociala a persoanelor varstnice intr-un impas ce pune in evidenta existenta unei probleme sociale majore.

Centrul asista un numar de 30 de persoane varstnice rezidente, care beneficiaza de gazduire si ingrijire permanenta. Cei mai multi dintre batrani nu isi pot asigura singuri o ingrijire adecvata tipului de diagnostic, iar familia nu poate asigura la domiciliu asistenta medicala 24/24. Se impune astfel, crearea unor conditii de gazduire permanenta sau temporara pentru persoanele varstnice adaptate tipului de necesitate indentificat.

In cadrul centrului de ingrijire si asistenta cu cazare pentru persoane varstnice incercam ca serviciile noastre sa ie la standarde europene, oferindu-le o raza de lumina in ciuda greutatilor traite de fiecare pana in prezent. Cel mai tanar locuitor are 65 de ani, cel mai in varsta are 96 de ani, telul caminului nostru fiind asigurarea unei batraneti demne, frumoasa si fara griji varstnicilor.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.