Ghidul Serviciilor
Sfantul Petru - Centru Geriatric Ilfov
inapoi la firma 64 vizite
Poza Despre noi
Foto

Fundatia Romana Sfantul Petru a luat fiinta in anul 1997, timp in care a desfasurat mai multe activitati pe proiecte sociale.
Pensiunea pentru batrani deschisa de catre Fundatia Romana Sfantul Petru, incearca sa gaseasca solutia cea mai potrivita de ingrijire a persoanelor varstnice ce nu isi mai pot purta singure de grija si devin dependente de familiile lor. 
Ne adresam familiilor ce au in grija persoane ajunse la varsta a treia. Batranii ajung intr-un moment in care au nevoie de sprijinul si ajutorul celor din jurul lor, au nevoie de ingrijire permanenta, unii fiind imobilizati la pat, altii sunt loviti de crunta boala Alzheimer.
Dorim sa considerati ca noi putem deveni un sprijin pentru dumneavoastra prin caminul nostru, oferindu-le batranilor ingrijire intr-o atmosfera calda si prietenoasa, de familie .

Viata de zi cu zi, stresul general, efectiv lipsa timpului liber ne fac sa ni se para aproape imposibil sa facem fata cu brio ingrijirii unui batran. Cei mai multi dintre dumneavostra probabil ca alegeti sa va ocupati personal de ingrijirea lor, insa oare cu ce cost? Cel mai probabil neglijandu-va familia sau prin amanarea altor activitati/proiecte. Este adevarat ca este datoria noastra ,a tuturor sa ne ingrijim cat mai bine batranii, insa trebuie sa ne gandim ca alegerea unui centru rezidential de ingrijire nu este decat cea mai buna varianta. Din pacate nici ingrijirea la domiciliu nu este intodeauna o solutie viabila, mai ales din cauza faptului ca nu vom avea asitenta permanenta. 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.