Ghidul Serviciilor
Canisa Dog Cosmino
inapoi la firma 395 vizite
Poza Canisa Dog Cosmino
Foto

  Numele meu este ILIE COSMIN, si sunt din BUCURESTI.Ma declar un mare iubitor de caini indiferent de rasa,dar trebuie sa-mi recunosc slabiciunea ptr. inteligenta, loialitate, adaptabilitate, gratie si nu in ultimul rand frumusete. Toate aceste atribute apartin ciobanescului german,de care m-am indragostit ptr.totdeauna cu multi ani in urma.

                 Primul  exemplar de ciobanesc german, care  l-am avut,pe cand aveam 8 - 9 ani ,a fost o femela(de un an si duoa luni, FARA PEDIGREE),foarte inteligenta(DRESATA)si foarte frumoasa, pe nume COBRA, care si-a lasat  amprenta in sufletul meu.

                CANISA DOG COSMINO,a luat fiinta si s-a inregistrat la F.C.I(Federatia Chinologica Internationala) in 2007,dupa mai multe variante esuate de nume .

                CANISA DOG COSMINO creste,selectioneaza si promoveza exemplare de ciobanesc german (de SHOW)cu un bogat bagaj genetic in vederea reproducerii,ce provin din descendenti castigatori de campionate mondiale canine.Iubitorii acestei rase,dornici de a detine un exemplar de calitate,sunt rugati sa ne contacteze.

                Ciobanescul German fiind una dintre cele mai iubite rase canine si utilizate in POLITIE,JANDARMERIE,ARMATA .

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.