Ghidul Serviciilor
Carbon Consult Consultanta In Afaceri Si Management Bucuresti
inapoi la firma 501 vizite
Poza Consultanta generala de afaceri
Foto

In afara de servicii legate de obtinerea finantarilor sau realizarea de planuri de afaceri firma noastra ofera o varietate de alte servicii de consultanta. Firmele-client uneori nu au personal specializat pe profilul economic, care sa poata face o analiza adecvata a firmei, a pietei in care opereaza aceasta sau care sa poata obtine diverse informatii importante legate de clienti, furnizori sau piata.

 

Ni se solicita frecvent sa realizam o prezentare multimedia “profesionista” de care clientul are nevoie pentru a convinge un client, un furnizor sau un partener de afaceri. Sau, la fel, sa facem un raport convingator, in care sa spunem ce vrea clientul sa comunice dar mai bine decat ar putea sa o faca el. Nu avem angajati in firma romancieri si nici nu realizam rapoarte false. Avem insa experienta utilizarii cuvintelor si astfel putem oferi servicii utile clientilor.

 

Alte servicii de consultanta:

  Carbon Consult asigura servicii de valoare fiecarui client, mentinand o atmosfera stimulanta, creativa, prietenoasa, dar si plina de respect, care sa incurajeze comunicarea ideilor si munca in echipa, fara a compromite calitatea serviciilor.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.