Ghidul Serviciilor
Centrul De Recuperare Cardiovasculara Cardiorec
inapoi la firma 943 vizite
Poza Imagistica medicala
Foto

Tomograf GE REVOLUTION EVO cu soft pentru evaluarea cardiovasculară, evaluarea de nodul pulmonar, colonoscopie virtuală.

Tomograf- ul Revolution Evo  permite  scanarea rapidă  cu reconstrucția imaginilor pentru o vizualizare de înaltă precizie a structurilor cardiace (artere coronare, mușchi cardiac, aorta, artere de membre inferioare, artere carotide). Tomograful REVOLUTION Evo are un sistem de reducere a dozei de iradiere care permite evaluarea pacienților la intervale scurte de timp (situație necesară în cazul  neoplaziilor). Datorită dozei reduse de iradiere și a timpului de scanare extrem de scurt poate fi utilizat pentru evaluarea copiilor cu malformații cardiace.

Aparat Siemens 3 Tesla cu soft pentru evaluarea necrozei miocardice și a fibrozei.

RMN Cardiac în colaborare cu spitalul Provita. Programarea pentru RMN se face pe adresa de mail office@centrul-provita.ro, urmând ca examinarea sub tomograf să fie făcută de către doctorii Bogdan Alexandrescu și Clara Alexandrescu.

Ecograf cardiac Philips XC 50

Este un aparat folosit în sălile operatorii  de chirurgie cardiacă datorită rezoluției înalte pentru vizualizarea valvelor cardiace și cuantificarea valvulopatiilor.

Ecocardiograf Vivid S5 (GE) 

Este un aparat cu mobilitate mare care se adaptează unui număr mare de situații clinice (consultații clasice, evaluări de urgență în spații de mici dimensiuni, transport cu ascensorul). Ecocardiograful Vivid S5 este un aparat performant pentru o evaluare cardiovasculară completă pentru adulți și pediatrie, evaluare vasculară periferică, dar și abdominală pentru evaluarea vaselor digestive și a arterelor renale.

Ecograf general Logic C5 (GE)

Permite o precizie diagnostică esențială în cazul afecțiunilor asociate bolii cardiovasculare. Cu ajutorul Tissue Harmonic Imaging (THI) este mult mai ușoară vizualizarea tuturor detaliilor. Funcția de automatizare permite ameliorarea rezoluției contrastului prin activarea unui singur buton.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.