Ghidul Serviciilor
Care Zone Medical & Urban Spa
inapoi la firma 538 vizite
Poza Augmentarea buzelor
Foto

Buzele noastre isi schimba forma si volumul odata cu trecerea anilor. Stiinta ofera solutii si in sensul acesta, astfel ca azi sunt la moda buzele lucioase si voluminoase, semn de tinerete si sanatate deplina.

 

Augmentarea buzelor, denumita si cheiloplastia de augmentare este o procedura care poate fi chirurgicala sau nu, de marire a volumului acestora. Exista si alte proceduri de modelare a formei si conturare a marginilor precum si de lifting de buze.

 

Acest procedeu implica utilizarea unei game extrem de varieta de produse, injectabile permanente sau temporare, implanturi de buze, sau chiar utilizarea propriei grasimi.Pentru augmentarea buzelor se utilizeaza produse sintetice sau biologice, sau tesuturi proprii recoltate si reintroduse chirurgical.

 

Produsul injectabil "ideal" trebuie sa fie moale, pliabil si permanent, sa nu produca complicatii niciunui pacient. In momentul de fata acest lucru nu este posibil. Doctorii de pretutindeni obtin rezultate remarcabile folosind preparatele care exista la ora actuala pe piata.Ultimele cercetari ne permit sa avem mai multa incredere in injectabilele cu efect temporar. In acest caz nu exista efecte adverse importante, iar ultimele produse aparute au o puritate crescuta.

 

Reducerea efectului in timp pana la disparitie este un lucru bun pana la urma daca ne gandim ca moda evolueaza extrem de repede. Variatiile masive de greutate modifica proportiile dintre diferitele segmente ale fetei. In cazul unui implant permanent acest aspect inestetic nu poate fi corectat cu usurinta.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.