Ghidul Serviciilor
Care Zone Medical & Urban Spa
inapoi la firma 538 vizite
Poza Augmentarea buzelor
Foto

Ce este un produs injectabil?

Firmele producatoare pun la dispozitia utilizatorilor preparate inlocuitoare de volum incapsulate in seringi speciale de unica folosinta. Acest produs este un gel obtinut sintetic sau biologic, pe baza de colagen, acid hialuronic, etc. (Collagen, Restylane, Perlane, Hylaform, Juvederm, Teosyal, etc.

 

Care sunt beneficiarii acestei metode?

 

Persoanele cu buze mici, lipsite de volum, asimetrice care au nevoie de reconstructie, buzele " cazute ", diferente de culoare, riduri adanci datorate varstei inaintate, fumatului, s.a.m.d.

 

Este o procedura dureroasa?

 

Durerea depinde de tehnica si de produs. implanturile nu se pot introduce fara anestezie locala sau regionala. Produsele injectabile nu necesita de obicei echipa chirurgicala, sala de operatie sau anestezie generala. Se mai pot administra sedative usoare pe cale orala.

 

Care sunt riscurile si complicatiile metodei?

 

Nu sunt prea multe daca comparam aceasta tehnica cu alte metode de tratament. Totusi sunt destule pentru a le lua in considerare si a incerca sa le evitam. Acestea depind de tipul de produs folosit. In cazul implanturilor definitive poate apare infectie si iritatie daca marginile implantului sunt prea mari pentru cavitate sau sunt nerotunjite. In acest caz ele sunt scoase.Pot apare efecte adverse determinate de implant sau de producerea unui tesut cicatricial in exces, in urma unei infectii sau aparitia unei reactii de respingere a organismului. Pot apare discromii din cauza vanatailor sau hematoame. Preparetele injectabile temporare sau semitemporare nu au efecte adverse.

 

Care sunt contraindicatiile augmentarii de buze?

 

Persoanele care au antecedentele urmatoare nu sunt candidati pentru aceasta metoda:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.