Ghidul Serviciilor
Care Zone Medical & Urban Spa
inapoi la firma 538 vizite
Poza Peeling-ul chimic
Foto

Aceasta metoda de tratament poate restabili aspectul tanar al tenului dvs, indepartand hiperpigmentarile datorate expunerii indelungate la soare, ridurile fine, iritatiile sau cicatricile post acnee.

Pielea va arata mai tanara, mai intinsa si mai proaspata ca inainte, chiar daca nu toate imperfectiunile au fost eliminate. Ridurile mai profunde si alte neregularitati vor necesita aplicarea unor alte tratamente sau tehnici.

 

Substantele chimice utilizate sunt: acidul glicolic pentru riduri si iritatii mai superficiale si acidul tricloracetic (TCA) pentru neregularitati mai profunde si discromii. Pentru tratamentele mai agresive este necesara o vacanta medicala, de la cateva zile la cateva saptamani.Mai pot fi utilizate combinatii de acizi slabi daca sunt utilizati singular, dar in combinatie "taria" lor este crescuta.

 

Aceste substante pot fi utilizate in mai multe concentratii, functie de profunzimea peeling-ului pe care dorim sa-l performam. Sunt necesare mai mult de o sedinta pentru a obtine rezultatul dorit.

 

Pielea vindecata dupa un astfel de tratament, va fi in masura sa produca pigment la fel ca si inainte, si nu va fi decolorata. Totusi acesti pacienti sunt sfatuiti sa foloseasca produse cosmetice cu blocante UV sau sa evite expunerea la soare mai multe luni dupa tratament.

 

 

Acelasi tratament poate fi folosit si pentru "atenuarea" aspectului inestetic al vergeturilor.

 

Intrebari Frecvencte Ce este un peeling chimic?Cand poate fi aplicat un peeling chimic? Ce puteti afla la o sedinta de evaluare pentru peeling chimic? Cum se aplica peeling-ul chimic? La ce sa va asteptati dupa aplicarea acestei metode? Este dureros? Cand se vad primele rezultate? Care sunt riscurile acestei proceduri? Care sunt cele mai importante contraindicatii ale peeling-urilor chimice?

Peeling-ul chimic:

Nu este nevoie de anestezie pentru acest tip de peeling pentru ca substanta in sine are efect anestezic. Pot fi utilizate sedative usoare inaintea si in cursul tratamentului pentru a ajuta pacientul sa se relaxeze.

Chirurgul va aplica cu grija solutia de peeling pe pielea curatita in prealabil. Va apare o senzatie de piscatura sau arsura pe masura ce solutia este aplicata. Un tratament al intregii fete dureaza in medie 15 min. Doua sau mai multe peeling-uri chimice trebuie sa fie aplicate pentru a obtine rezultatul dorit. Protectia solara este importanta. Doctorul va va indica produse speciale blocante UVA si UVB pentru a fi folosite zilnic.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.