Ghidul Serviciilor
Care Zone Medical & Urban Spa
inapoi la firma 538 vizite
Poza Tratamentul ridurilor
Foto
Ce este toxina botulinica?

Toxina botulinica este o substanta naturala produsa de o bacteria numita Clostridium Botulinum. In tratarea ridurilor se utilizeaza toxina botulinica tip A.

De ce este utilizata in tratamentul ridurilor?

Este utilizata adesea pentru tratarea blefarospasmului si a strabismului. In medicina estetica injectiile cu toxina botulinica atenueaza ridurile produse de mimica fetei ca zambetul, incruntarea sau mirarea, prin relaxarea musculaturii fetei.

Cand se poate incepe tratamentul?

De indata ce apar primele riduri. In opinia noastra este inutil sa incerci prevenirea ridurilor folosind aceasta metoda.

Cine efectueaza acest tratament? Numai personal medical cu studii superioare, doctori specialisti in chirurgie plastica sau dermatologie. Tratamentul se efectueaza in cabinete medicale si nu in cabinete cosmetice. Tratamentul este dureros?

Se pot simti usoare intepaturi determinate de folosirea acului de injectat. De asemenea se pot experimenta cefaleei usoare in primele cateva zile de la injectare precum si senzatii slabe de durere sau arsura in timpul injectarii.

Ce se intampla dupa injectare?

Dupa aplicarea tratamentului veti vedea primele efecte in cateva ore pana la trei zile. Specialistul dvs va va da cateva indicatii in ceea ce priveste ingrijirile din primele 4 ore postinjectare. Beneficiul maxim apare in 1-2 saptamani. Rezultatul se pastreaza aproximativ 3-6 luni dupa prima injectare. Acesta consta in netezirea ridurilor si imbunatatirea aspectului pielii din zonele injectate. Cand efectul tratamentului incepe sa dispara veti observa revenirea graduala a contractiei musculaturii mimicii, moment in care trebuie sa mergeti la un nou tratament.

Care sunt riscurile si efectele adverse ale acestei terapii?   Datorita mecanismului unic de actiune, toxina botulinica isi creste eficienta doza dupa doza. In ceea ce priveste efectele la distanta, tratamentul cu toxina botulinica poate fi repetat indefinit. Daca sunteti insarcinata sau urmati un tratament medicamentos de lunga durata ar fi bine sa amanati acest tip de terapie.Efectul toxinei botulinice poate fi crescut de administrarea unor antibiotice din clasa aminoglicozidelor, care interfera cu placa neuromusculara.Toxina botulinica poate produce: Doctorul dvs trebuie sa fie informat de orice medicatie care o urmati. Trebuie sa-i aduceti la cunostinta daca aveti aritmie cardiaca, bronhospasm, tulburari ale sfincterului anal sau orice alta tulburare de contractie musculara pentru care vi s-a prescris neostigmina.
Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.