Ghidul Serviciilor
Cargus
inapoi la firma 18312 vizite
Poza Compania
Foto

Pentru ca stim ca orice colaborare se bazeaza pe seriozitate, pe respectarea termenelor si a promisiunilor facute, Cargus va sustine si va este alaturi cu servicii de calitate, care va ajuta sa onorati angajamentele facute partenerilor dumneavoastra de afaceri.

 

Cargus este prima companie privata de curierat domestic din Romania.In cei 18 ani de activitate, Cargus si-a dezvoltat cea mai extinsa retea de curierat din Romania, detinand mai mult de 90 de birouri si centre de expediere pe intreg teritoriul tarii.Cu o flota de peste 600 de vehicule si mai mult de 1700 angajati si colaboratori, Cargus ofera o gama extinsa de servicii de curierat, transport si logistica. Cargus pune la dispozitia clientilor sai solutii dedicate in functie de specificul si nevoile lor.

 

Odata cu preluarea de catre DHL a companiei Cargus, serviciile noastre au trecut printr-un proces complex de transformare si imbunatatire, menite sa va aduca beneficii dumneavoastra, partenerilor nostri.

Aceasta inseamna un serviciu de curierat mai rapid, mai sigur, mai simplu.

 

Am redefinit si documentat procedurile de lucru ale centrelor din Bucuresti si provincie, ceea ce a dus la cresterea eficientei tuturor proceselor. Pentru dumneavoastra, aceasta inseamna o mai mare accesibilitate la serviciile Cargus.

 

Am facut investitii in sisteme IT de ultima generatie pentru a creste vizibilitatea expedierilor dumneavoastra si astfel am redus timpul alocat identificarii unei expedieri in reteaua Cargus.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.