Ghidul Serviciilor
Carpathia Trans - Transport International Marfa Si Logistica, Bucuresti
inapoi la firma 840 vizite
Poza Despre noi
Foto

Carpathia Trans, casa de expeditii si furnizor de solutii de transport si logistica, s-a înfiintat în anul 2006, creându-si rapid un renume prin profesionalism, flexibilitate si încredere. Echipa noastra a trecut de-a lungul timpului prin transformari de management si de viziune. În ultimii ani ne-am consolidat relatii de parteneriat durabile, ceea ce ne ofera posibilitatea oferirii de servicii premium catre clienti.

Carpathia Trans este membru al Uniunii Societatilor de Expeditii din Romania (USER), precum si al Federatiei Internationale a Caselor de Expeditii (FIATA). De asemenea, Carpathia este membru a mai multor organizatii comerciale internationale ce reunesc case de expeditii din 189 de tari ale lumii.

Asadar, ce îti oferim noi, cei de la Carpathia Trans? Siguranta, eficacitate si solutii logistice si de transport adaptate nevoilor, bugetului si specificului afacerii tale. Conteaza pe serviciile noastre si pe o echipa dedicata de profesionisti care îti vor garanta livrarea marfii în cel mai scurt timp la destinatie!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.