Ghidul Serviciilor
Carpet & More - Covoare, Mochete, Parchet, Bucuresti
inapoi la firma 897 vizite
Poza Parchet
Foto

Parchetul triplustratificat este realizat 100% din lemn, cu o combinatia perfecta de finisaje deosebite. Aspectul natural al lemnului cat si textura acetuia pot fi gasite în placi de dimeniuni mari de pana la 6 m lungime. Instalarea nici nu ar putea fi mai usora, deoarece acest parchet poate fi montat fara adeziv prin sistem click. În acest caz placile nefiind lipite pe suprafata, exista posibilitatea sa le demontati si sa le folositi din nou într-o alta camera, avand astfel o durata mai mare de viata.

Parchetul triplustratificat il putem imparti in 3 strip, unde toata lungimea placii este formata din mai multe bucati de parchet si plank, unde placa de parchet este formata dintr-o singura bucata.

Mai mult de atat insa se pot realiza finisaje deosebite ale stratului superior, apreciate in mod special de catre arhitecti, printre acestea enumerand: alb mat/lucios, negru mat/lucios, argintiu oglinda, insertii aurii sau sidefate, irizatii colorate etc. Deasemenea, acestea se pot realiza si la comanda, in functie de cerintele fiecaruia.

Parchetul triplustratificat se poate monta peste incalzirea in pardoseala insa ca si la parchetul dublustratificat trebuie urmate instructiuni suplimentare ce trebuie respectate cu strictete( regimul de încalzire înainte, în timpul si dupa instalarea parchetului).

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.