Ghidul Serviciilor
Cars Rental Bucuresti
inapoi la firma 1790 vizite
Poza Avantaje Inchirieri auto Bucuresti
Foto
Foto

nchirieri auto Bucuresti prin CarsRental. Oferim servicii de inchirieri masini! Rent a car in Bucuresti ieftin, Inchireri auto in Bucuresti si Aerportul Otopeni.

+15 masini

flota auto inchiriere

20 ani

experienta inchirieri auto

Avantajele Cars Rental sunt nu doar preturile mici de inchiriere auto, ci si absenta oricaror comisioane la conversia altor valute, cursul de schimb fiind cel afisat de BNR in ziua efectuarii platii. De asemenea, prin Cars Rental nu veti plati alte taxe in afara pretului de inchiriere si al garantiei.

Inchirierile auto din aeroportul Otopeni se pot face ori la biroul nostru mobil din incinta aeroportului sau se vor trimite datele exacte ale soferului , astfel incat, agentul nostru de livrari sa aiba la el documentele necesare pentru livrarea masinii in conditii optime.

Companiile de stat sau private beneficiaza de discounturi substantiale la inchirierea masinilor pe perioade mai lungi a autoturismelor CarsRental si vor avea asigurat service-ul, schimbul de ulei, plata rovignetelor, precum si celelalte avantaje specifice externalizarii serviciilor de transport.

Va oferim posibilitatea de a va alege modalitatea de plata. Toti agentii nostri sunt dotati cu cititoare de carduri, putand incasa contravaloarea chiriei si a garantiei pe loc de pe cardurile Visa si Visa Electron, Mastercard si Maestro.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.