Ghidul Serviciilor
Pensiunea Casa Boiereasca***-Jud. Brasov
inapoi la firma 436 vizite
Poza Despre noi
Foto

Casa Boiereasca este o afacere de familie deschisa la sfarsitul anului 2007, cu dorinta de a oferi un spatiu cald si primitor, cu o mancare bine facuta, care sa aminteasca turistilor de tihna vacantelor de altadata de la bunici. Locul a fost special ales sa ne aminteasca de lucrurile simple si frumoase ale acestui pamant. Asadar, va invitam sa ne fiti oaspeti, intr-un decor de neegalat din cadrul Parcului National Piatra Craiului, sat Pestera, in imediata apropiere a cunoscutei zone Bran Moeciu.

Punem la dispozitie 12 camere clasifcate la categoria 3 stele, restaurant, terasa, foisor, biliard, ping pong, sala de conferinte, loc de joaca si diferite facilitati pentru copii, precum si diverse activitati prin intermediul colaboratorilor nostrii. Organizam cu mare placere evenimente variante pentru adulti si copii: training, teambuilding, botezuri, nunti, zile aniversare, workshop-uri, tabere de copii si tabere de familie, cursuri tematice.

Va asteptam cu drag la noi, cu inima deschisa si ganduri frumoase de vacanta!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.