Ghidul Serviciilor
Casa Crengutei - Pensiune, Restaurant Otopeni, Ilfov
inapoi la firma 2802 vizite
Poza Despre Casa Crengutei
Foto

Dacă doriţi o şedere relaxată, o masă gustoasă sau să organizaţi un eveniment festiv într-o zonă civilizată din apropierea imediată a Bucureştiului, Casa Crenguţei vă oferă toate acestea la standarde ridicate şi preţuri foarte accesibile.

Amplasată într-o zonă curată şi liniştită a oraşului Otopeni, pensiunea restaurant Casa Crenguţei înseamnă confort şi răsfăţ într-un loc retras faţă de agitaţia şi zgomotul Capitalei, însă la numai 30 de minute de centrul Bucureştiului şi la 3 minute de Aeroportul Otopeni.

Casa Crenguţei oferă 25 de locuri de cazare în 9 camere decorate cu bun-gust, în stiluri diferite, pentru ca fiecare din oaspeţii noştri, indiferent de gusturi, să se simtă ca acasă.

Vă invităm să luaţi masa la restaurantul de la Casa Crenguţei, unde veţi putea savura bunătăţile pregătite de bucătarii noştri experimentaţi. Cu o capacitate de 150 de locuri, restaurantul găzduieşte evenimente speciale – nunţi, botezuri, aniversări – unde vă veţi putea răsfăţa invitaţii cu bucătăria noastră variată şi atenţia generoasă a unei echipe profesioniste de ospătari.

Parcarea păzită pe care o punem la dispoziţie asigură oaspeţilor noştri o şedere plăcută şi liniştită.

Casa Crenguţei este cea mai nouă pensiune din Otopeni, cu preţuri care vă vor convinge să ne încercaţi serviciile, şi un tratament deosebit care să va convinge să reveniţi cu orice ocazie.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.