Ghidul Serviciilor
Casa Georgescu*** Jud. Brasov
inapoi la firma 192 vizite
Poza Cazare Rasnov
Foto
Foto

La demisol se afla o sala de jocuri (tenis de masa, remi, darts, carti, table, sah) dotata cu canapea, fotolii, televizor, mese + scaune. Aici se poate fuma, petrece, asculta muzica la un volum crescut.

 

La parterul cladirii se afla  living-ul cu o capacitate de 16 locuri.

Le etaj va stau la dispozitie 6 camere elegante, 4 camere cu pat matrimonial (190×160) si 2 camere cu paturi separate (200×90), toate avand: baie proprie, balcon propriu, LCD TV cu digiSatelit. Fiecare camera se poate incalzi separat, caloriferele din camere fiind prevazute cu capete termostatate de reglare a temperaturii pana la 28 grade Celsius. Camerele sunt dotate cu geamuri mari, luminoase, mobilier facut manual din lemn de brad, cu podea din scanduri de brad lacuite. Paturile au perne, pilote si asternuturi de calitate. Baile au apa rece/calda non-stop, cabina de dus, oglinda cu lavoar si WC.

Parcarea este in curte, masina dvs. este in siguranta (6 locuri parcare asigurate). Rezervari si informatii camere disponibile la: 0767.334.468, 0727171212.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.