Ghidul Serviciilor
Casa Lucretia**** Jud. Suceava
inapoi la firma 333 vizite
Poza .Despre noi
Foto

  

La poalele Munţilor Carpaţi, în inima Bucovinei te aşteaptă un tărâm magic: Casa Lucreţia.

Este o casă scufundată în flori, înconjurată de o imensă grădină, în care se leagănă în bătaia vântului ierburi parfumate sălbatice, tei, mesteceni, brazi.

Casa Lucreţia fondată în 1998 de noi, prof. Lucreţia Lucuţar şi dr. Silvestru Lucuţar, este nu numai un colţ excepţional de natură nealterată ci reprezintă un adervărat univers gastronomic, cultural şi spiritual. Această pensiune este vizitată şi revizitată de turişti din toate colţurile lumii: Elveţia, Japonia, Marea Britanie, Suedia, Noua Zeelandă, Austria, Germania, Australia, SUA, Israel, India, Franţa. Despre ea au scris ziare ca 'The Independent', 'Algemeen Dagblad' şi a devenit tablou din cartea Journal de Roumanie (B.Camboulives).

Este inclusă în ghiduri turistice din Spania, Franţa; a primit premiul Premiul de Excelenţa în Turism (2002) şi Crizantema de Aur pentru Gastronomie (2004). Casa Lucreţia, prin strădania noastră precum şi a inimoasei noastre echipe oferă o atmosferă elegantă şi caldă.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.