Ghidul Serviciilor
Casa Lucretia**** Jud. Suceava
inapoi la firma 333 vizite
Poza Prezentarea pensiunii
Foto

Situata in inima Bucovinei, in comuna Vama – asezare istorica (atestata documentar in 1408) Casa Lucretia va transpune intr-un cadru natural de o frumusete coplesitoare: munti impaduriti (Obcinele Bucovinei si Raraul la o altitudine de 1000-1650 m) ce ofera posibilitatea unor drumetii reconfortante sau a unor minunate partide de vanatoare, rauri cristaline (Moldova si Moldovita) care susura in tihna legende de odinioara.

Oamenii locului sunt ospitalieri, pastratori ai unor stravechi si fermecatoare traditii populare. Dimineata incepe la Casa Lucretia cu o prima repriza de aer curat si de soare sanatos, de munte, pe una din terasele deschise. Cei ce raman acasa pot face plaja sau scurte drumetii in imensa gradina verde a vilei(10.000 Mp). Seara, dupa povestile la foc de tabara sau in preajma semineului, dupa un dus reconfortant, intimitatea dormitoarelor indeamna la somn usor cu vise frumoase. La umbra teiului din curte sau in salon, oaspetii fac buna cunostinta cu savoarea preparatelor culinare bucovinene. Cafeaua de dimineata are aici un gust unic.

Peste zi se viziteaza manastirile, ori se fac drumetii pe muntii din zona, sau spectaculoase partide de vanatoare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.