Ghidul Serviciilor
Casa Lucretia**** Jud. Suceava
inapoi la firma 333 vizite
Poza Servicii oferite turistilor
Foto

Ţinând cont de prestigiul dobândit în decursul anilor de pensiunea noastră în ceea ce priveşte gastronomia, vă rugăm să manifestaţi înţelegere în acceptarea următoarei reguli:

La CASA LUCREŢIA este interzis cu desăvârşire consumul alimentelor aduse din afara pensiunii. Sortimentul preparatelor oferite de bucătăria noastră este variat şi capabil să satisfacă toate gusturile. Vă mulţumim!

Casa Lucretia va ofera preparate gastronomice traditionale bucovinene cum ar fi: borş de hribi cu arome "ca la bunica", hribi cu smântână, "lapte acru" (un fel de iaurt), zacusca " a la Casa Lucretia " , plăcinte la cuptor cu urdă şi mărar, mămăliguţa cu brânză sau cu caş proaspăt, souflé de conopidă, tochitură de porc şi brânză frământată, păstrăvi în sos de smântână sau pe pat auriu de ou, dulceaţă de cireşe sălbatice amare albe sau negre, de fructe de pădure, de trandafiri, de nuci verzi, etc, clătite cu brânză de vaci la cuptor, fructe proaspete de pădure şi multe alte surprize. Casa Lucreţia vă invită să descoperiţi reintoarcerea la natură. Ea este o oază de verde, linişte, spiritualitate şi civilizaţie. Casa Lucreţia vă pune la dispoziţie:  

 Se pot organiza:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.