Ghidul Serviciilor
Pensiunea Casa Matei**** - Jud. Buzau
inapoi la firma 1318 vizite
Poza Restaurant
Foto
Foto

Sala mare: „Mouseos"

 

  De cate ori nu v-au mirosit hainele a mâncare sau a fum după ce v-aţi întors acasă chiar de la un restaurant „de fiţe", să zicem, din Bucureşti ?

 

  La Pensiunea Casa Matei există un sistem performant de ventilaţie și ca urmare hainele nu vor mirosi a mâncare sau fum de țigară după o seară petrecută în restaurantul nostru.

  Desigur, în afara situaţiei când, dorind să păstraţi mirosul apetisant şi pentru acasă, vă veţi vărsa singur sosul pe cămaşă. Rareori veţi avea satisfacţia să certaţi ospătarii noştri ca v-au vărsat ciorba peste pantaloni.

  Restaurantul este dotat cu instalaţie de aer condiţionat. Sala are o capacitate de 120 de locuri. La cerere, Pensiunea Casa Matei, oferă și scăunel de masa pentru bebe.

 

 

Gastronomia specifica

 

  Gastronomia este rafinată și respectă exigențele gourmé. La Casa Matei, în afara produselor tradiţionale preparate după reţete locale mai puteţi savura și delicioasa pizza italiana sau gustoasa "tarte flambée" de origine alsaciană – coapte în cuptor cu lemne.

 

Vă recomandăm să solicitați preparatele specifice ale pensiunii:

  La Pensiunea Casa Matei puteți solicita și prepararea unor mâncăruri speciale: (purceluş la cuptor, miel la proţap, somon umplut, rață pe varză, sarmale la terina, curcan la tava, etc.). Comanda se va face cu minimum 24 h înainte.

 

  Pentru rafinamentul şi creativitatea sa, Pensiunea Casa Matei a fost premiată, din partea ANTREC, cu trofeul național pentru gastronomie: „Margareta de Aur".

 

 

Garanţii de calitate

 

  Oferta noastră se adresează cunoscătorilor și celor care vor, și ştiu, să aprecieze rafinamentul și serviciile de calitate. Restaurantul "Casa Matei" îi aşteaptă pe aceia pentru care a mânca, este o artă.

 

 

 

Terasa - Cafe-Bar

 

  Terasa deschisă poate primi 50 de persoane. La cerere, Pensiunea Casa Matei, oferă și scăunel de masă pentru bebe.

 

  Barul propune o gamă variată de băuturi alcoolice și răcoritoare, cafea sau ceaiuri.

 

 

 

Chioșc aniversari de familie, tabere copii

 

  Un chioşc de vara (40 persoane) și o mini terasă pe marginea râului (8-10 persoane), va oferă discreţie și relaxare. La cerere, Pensiunea Casa Matei, oferă și scăunel de masă pentru bebe.

 

  Chioșcul de vară este ideal pentru grupurile de copii veniți în tabără deoarece oferă spațiul necesar desfășurării activităților recreative specifice.

 

 

 

Nunți, aniversări, recepții

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.