Ghidul Serviciilor
Pensiunea Casa Romantic
inapoi la firma 205 vizite
Poza Despre noi
Foto

Daca doriti sa petreceti cateva zile de vacanta in Sovata, Pensiunea Casa Romantic este un loc in care veti gasi o placuta si familiara atmosfera Suntem la 1.5 km de centrul orasului Sovata, in zona cu multa liniste, mult soare si o panorama excelenta. Locul unui concediul ideal pentru intreaga familie la Pensiunea Casa Romantic. SOVATA, statiune montana unica in Europa prin Lacul salin helioterm Ursu si prin calitatile balneoclimaterice pe care le ofera turistilor. Statiunea Sovata este situata la o altitudine intre 475-530m,. la 65 km de Targu Mures, 75 Km de Sighisoara si 200 km de Brasov.
Renumele Sovatei se datoreaza lacurilor Ursu (46.000 m2), Alunis (9.000 m2), Verde (5.000m2), Negru, Rosu, Mierlei si Serpilor, cu ape clorate (cu concentratie mare- de la 40 la 250 gr/litru) si sodice, prezentand fenomene heliotermale.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.