Ghidul Serviciilor
Pensiunea Casa Romantic
inapoi la firma 205 vizite
Poza Team building,
Foto

Prin activitatile de team building, cu rol important in constructia, dezvoltarea si intarirea echipei, veti descoperi modalitati noi de comunicare si cooperare.

Noi, va stam la dispozitie cu idei si logistica necesara desfasurarii de jocuri si activitati distractive.

Activitatile si jocurile de team building selectate pentru dumneavoastra le clasificam ca fiind exercitii si probe placute, sunt destinate sa intareasca spiritul de echipa, sa relaxeze, sa energizeze si sa ambitioneze participantii.

Sunt activitati soft de team building, dar care vor solicita o munca eficienta de echipa, multa sincronizare, deci multa comunicare.

Sunt activitati usoare de team building dar pentru care trebuie sa stabiliti o strategie, care solicita o buna coordonare intre membri echipei, trebuie ca leaderul fiecarei echipe sa isi faca simtita prezenta.

Noi oferim logistica si coordonatele principale ale fiecarui joc: de unde se pleaca si unde trebuie sa se ajunga.

Resursele, strategia, solutia prin care atingeti succesul si punctul final, fiecare leader o stabileste cu echipa sa.

Am gandit ca in aceste activitati de team building sa aducem echipele in competitie:o competitie interna, de echipa, in care fiecare membru sa isi aduca aportul sau la atingerea obiectivului si la succesul echipei sale si o competitie intre echipe, astfel, la final sa avem o ierarhie a echipelor in functie de rezultate.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.