Ghidul Serviciilor
Camin De Batrani Casa Amy - Turda
inapoi la firma 73 vizite
Poza Despre noi
Foto
Foto
Foto

Misiunea noastra este sa creem o atmosfera familiala, sa asiguram un standard de viata care corespunde nevoilor persoanelor vârstnice, sa dezvoltam relatii bazate pe încredere si acceptare, sa asiguram o batrânete demna si lipsita de orice griji.Din aceste motive, dorim sa promovam un stil de viata cât mai sanatos, care sa contribuie la bunastarea persoanelor îngrijite, printr-o alimentatie sanatoasa, bogata în vitamine, prin exercitii fizice si plimbari în natura, care sa asigure organismului o cât mai buna functionare, si prin evitarea consumului de alcool si tutun, acestea fiind interzise a fi consumate în incinta institutiei noastre.

PrezentareCaminul de batrâni "Casa Amy" este situat în loc. Turda, str. Zorilor, nr. 1B, vis-a-vis de Kaufland.Atractiile turistice din zona sunt renumite: Cheile Turzii, Cheile Turenilor, Salina Turda, Baile sarate, Cetatea Trascaului etc.Casa Amy are în alcatuire 11 dormitoare, 2 livinguri, 10 bai, cabinet medical, bucatarie si anexe, spalatorie, curte cu spatiu verde.Fiind o constructie nu foarte mare, se doreste a fi un loc prietenos si cald, pe care rezidentilor le va fi usor sa-l numeasca "acasa".

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.