CRACIUN -  2010
 
Demi-pensiune + masa festiva craciun + “pomana  porcului” +   cazare
 
3 nopti 
- Camera  dubla  “super “  (baie , tv-cablu, pat matrimonial)    379lei/pers  
- Camera dubla”standard”  (baie,tv-cablu, pat matrimonial) 349lei/pers  
- Camera  dubla  (baie  hol, tv - cablu ) 249lei/pers 
 
 4 nopti
- Camera  dubla  “super “  (baie , tv-cablu, pat matrimonial)    - 449lei/pers
- Camera dubla”standard”  (baie, tv-cablu, pat matrimonial) - 399lei/pers
- Camera  dubla  (baie  hol, tv - cablu ) - 299lei/pers
- pentru  copii  pretul  se   negociaza   cu  parintii. 
- in cazul   ocuparii  intregii  capacitati   de  cazare  se acorda   discount.
- organizatorul are 1 pers gratis la 15 locuri ocupate .
 
Program    craciun   - 2010
3 nopti  cazare  – demipensiune + masa festiva craciun +  pomana   porcului    in  seara   de  ajun .
 
24.12.2010 – ajunul craciunului primirea  turistilor – tuica fiarta, vin fiert . Cazare.                                         
cina  :
- gustare rece: sunca ,kaiser si muschi afumat de casa, branza de buduf, ceapa rosie servite in fata gratarului si a  sobei cu plita, pentru a fi de fata la pregatirea “ pomana porcului “  + mamaliga la ceaun + varza murata . 
- carnati de  casa cu piure de cartofi si muraturi asortate.
- desert: cozonac si placinta de casa , cafea .
 
25.12.2010 – prima zi de carciun
 mic  dejun :
- cascaval ,  telemea de oi , rosii,castraveti .
- omleta cu marar sau 2 oua ochiuri .
- unt, gem, cafea , ceai, lapte cu cacao .
masa  festiva craciun
- tuica  fiarta, vin fiert . 
- platou rece – toba, leber, muschi si costita de porc afumata de casa branza  de burduf, rosii.
- piftie de  porc.
- sarmalute in foi de vita sau de varza  cu smantana si mamaliguta.
- friptura porc la tava (sau la gratar)  + carnaciori afumati cu cartofi taranesti sau piure 
- Desert: cozanac, placinta, cafea .
- Bauturi – vin soi ¾ - 1 sticla de  persoana , apa minerala , suc .
 
26.12.2010 – a   doua  zi de craciun
                   mic  dejun :
- cascaval pane ; pastrama porc ou fiert .
- unt, gem, iaurt, cafea, ceai, lapte . 
                   cina:
- ciorba de burta  sau  supa de pui cu galuste .
- ficatei de pui cu ciuperci si sos  tatar .
- cartofi “ parisienne” .
- salata asortata .
-  desert – papanasi cu smantana si dulceata de afine .
 
27.12.2010 – mic dejun .
 
 
WWW.casabarcaru.ro  ;  
e-mail : cazare@casabarcaru.ro ;
tel :021-3164459 ; 0744302373 .