Ghidul Serviciilor
Caminul De Batrani Casa Batiz - Hunedoara
inapoi la firma 6393 vizite
Poza Despre noi
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Casa Batiz este situata in satul Batiz care este un sat vibrant, prietenos, cu o puternica identitate locala si o comunitate plina de viata. Casa Batiz se bucura de un cadru rezidential de invidiat în doua hectare de gradina amenajata cu un parculet, la numai câteva sute de metri de centrul localitatii si este, de asemenea, la mica distanta de centrul comercial si cultural al satului.

Casa Batiz este acreditata in furnizarea de servicii sociale si ofera îngrijire rezidentiala pentru pacientii cu dementa si pentru persoanele vârstnice, într-o casa eleganta si spatioasa, încorporând numeroase caracteristici grijulii si practice.

Deschis în 2009, Casa Batiz este acreditata in furnizarea de servicii sociale si ofera îngrijire rezidentiala pentru pacientii cu dementa si pentru persoanele vârstnice, într-o casa eleganta si spatioasa, încorporând numeroase caracteristici grijuli si practice, care asigura ca locatia si serviciile noastre sa fie capabile sa raspunda nevoilor – mereu în schimbare – ale rezidentilor nostri.

Personalul nostru este instruit pe plan profesional, cultural si religios si este 101% dedicat îngrijirii, confortului si demnitatii tuturor rezidentilor nostri, acordând o atentie deosebita promovarii independentei, intimitatii, respectului de sine si bunastarii a celor ce locuiesc la Casa Batiz.

Toti rezidentii beneficiaza de mediu de îngrijire, cu dormitoare mari, precum si camere de zi comunale numeroase, inclusiv camere de mese, sala de relaxare si sala privata pentru ocazii speciale de familie.

În conformitate cu filozofia noastra unica si a serviciilor noastre de buna-stare si relaxare, noi oferim un ambient si spatiu familial, asa ca rezidentii nostri beneficiaza, de asemenea, de parculetul privat in incinta curtii Casei Batiz, amenajat pentru relaxare pasnica, gradinarit si, daca vremea permite, exercitii usoare, atribuite fiecarui rezident in parte.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.