Ghidul Serviciilor
Casa Butyka Prod Com - Mobila La Comanda, Cluj Napoca
inapoi la firma 572 vizite
Poza Despre Casa Butyka Prod Com
Foto

Mobilierul executat de CASA BUTYKA este apreciat de clienti, datorita ofertei diversificate, calitatii deosebite si accesoriilor ce satisfac pretentii multiple.

Prin produsele CASA BUTYKA puteti realiza cele mai practice concepte de compartimentare a spatiilor, cele mai personalizate moduri de amenajari interioare, cu o eleganta simpla, sub semnul calitatii si a aspectului lipsit de artificial.

Firma noastra ofera un pachet de servicii complete, de la masuratoare, elaborare concept, proiectare si design interior la asistenta tehnica, la montaj pe perioada executarii lucrarilor de constructii interioare (trasarea instalatiilor, trasarea suprafetelor de gresie-faianta, etc.), totul într-un spectru larg de varietate de mobilier.

Clientul beneficiaza de experienta designerilor nostri, care cunosc foarte bine piata de accesorii si decoratiuni si o împartasesc punând la dispozitie ultimele tehnologii, materiale, trenduri, si cel mai important lucru – profesionalismul.

Proiectantul se pliaza pe nevoile si gusturile clientului pe care le transpune în proiectul de mobilier, propunându-i o varianta adaptata individualitatii acestuia.

Prin proiectare clientul ajunge mai aproape de varianta finala a ideilor si nevoilor sale de amenajare. El are posibilitatea de a vedea în varianta tridimensionala proiectul, care sa ofere o viziune de ansamblu asupra deciziilor de amenajare luate. Proiectul de mobilier va lua în considerare obiectele de decoratiune deja alese: gresie, faianta, obiecte sanitare, pardoseli, draperii, usi, etc. sau va veni cu idei pentru alegerea acestora.

Clientului i se ofera un proiect detailat în ceea ce priveste furnizorul de accesorii, dimensiunile mobilierului si pretul.

Pentru armonizarea decorului si punerea cât mai bine în valoare a amenajarii unui spatiu, echipa noastra va sta la dispozitie.

Profilul clientului nostru este cel care cauta lucrurile practice, care locuieste în spatii mici si doreste sa le eficientizeze. Clientii nostrii sunt cei care ne fac cea mai buna reclama.

Va asteptam cu drag în magazinul noastru de prezentare unde puteti cunoaste îndeaproape produsele CASA BUTYKA!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.