Ghidul Serviciilor
Casa Fierului Forjat, Bucuresti - Restaurari Lucrari De Fier Forjat
inapoi la firma 3698 vizite
Poza Despre noi
Foto

Acum, va oferim posibilitatea de a alege modelul dorit de fier forjat dintr-o galerie vasta de imagini, structurata pe categorii - porti si garduri, balustrade, balcoane, usi si grilaje.

Venind in ajutorul dvs. a firmelor de confectii metalice si a celor care executa lucrari de fier forjat, va oferim sectiunea schite - cel mai simplu mod pentru a calcula rapid necesarul de materiale si costul acestuia pentru modelul dorit. Schitele prezentate sunt realizate la scara (proportional), acestea continand si codurile elementelor de fier forjat folosite.

Introducand codul elementelor in casuta de cautare veti fi directionat rapid catre produsul respectiv unde veti gasi caracteristicile acestuia precum si pretul unitar. Functie de cantitatile necesare, veti obtine valoarea totala a elementelor.

ATENTIE: Valoarea totala va fi cu mult sub asteptarile dvs. Nu trebuie sa va surprinda deoarece acesta este pretul CORECT pentru fier forjat.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.