Ghidul Serviciilor
Pensiunea Casa Ioana
inapoi la firma 718 vizite
Poza Servicii
Foto
Foto
Foto
Foto

   Va oferim o gama variata de conditii pentru relaxare printre care: un foisor pentru barbeque, filigorie, o terasa, televiziune digitala, DVD Player, biblioteca, jocuri de carti, table si alte facilitati. Toate intr-un mediu primitor care combina armonios eleganta cu linistea.

 Va punem la dispozitie o sala de conferinte pentru a gazdui cursuri, intalniri sau sesiuni de teambuilding. Printre dotari se numara: sistem de sonorizare surround, 1 televizor LCD cu DVD player etc.

Casa Ioana va pune la dispozitie 5 camere cu pat matrimonial, 2 camere cu paturi twin si un apartament cu o capacitate de maxim 4 persoane. oferi o a doua casa, departe de casa.

Camerele dispun de grup sanitar propriu dotat cu cabina de dus si tot ceea ce este necesar pentru a pleca de acasa fara griji si a simti atmosfera de relaxare ce te inconjoara.

Balconul fiecarei camere iti ofera o panorama incredibila a gradinii.  Totul pentru a spori confortul si placerea de a te afla intr-un mediu primitor, cu parfum de eleganta. Camerele mari si luminoase iti ofera linistea si intimitatea de care ai nevoie pentru o vacanta reusita.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.