Arta carvingului (en. „to carve” – a grava, a sculpta) este o arta veche de mii de ani. Originile acestei arte sunt disputate si in ziua de azi. Majoritatea insa crede ca sculptarea legumelor isi are originea în regiunea Sukhotai, Tailanda, pe cand un alt curent de gandire plaseaza aceasta practica perioadei 601-907 pe timpul „dinastiei Tang”. Oricare ar fi adevarul insa, cert este ca aceasta arta a ocolit lumea si este piesa de rezistenta a multor localuri, restaurante si hoteluri din Asia. In mijlocul secolului XX-lea a; wp-settings-1=imgsize%te in afara Thailandei. De atunci incetul cu incetul alte natiuni au inceput sa aprecieze frumusetea si maiestria asociata cu aceasta practica. Produsele sculptate din de legume sunt, în general flori sau pasari; cu toate acestea, singura limita este una de imaginatie. Tehnicile de sculptare a legumelor variaza de la persoana la persoana, la fel ca rezultatul final. Unele sculpturi scot in evidenta mai mult detaliile artistice, in timp ce altele au forme simple si frumoase. Legumele sculptate sunt folosite in general pe post de garnitura, uneori insa acestea sunt utilizate si pentru compozitii de ikebana. Noi, Casa Kraus, vrem sa ducem aceasta arta la un nivel superior, tocmai de aceea oferim clientilor nostri de fiecare data un complex unic, neexistand doua similare niciodata. Fiecare complex de carving este personalizat pt fiecare client in parte si adaptat evenimentului.