Ghidul Serviciilor
Caminul De Batrani Casa Mea Eden - Bihor
inapoi la firma 335 vizite
Poza Servicii si facilitati
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

La Casa mea Eden, un stil de viata sanatos incepe cu o mancare sanatoasa. Rezidentii de la Casa mea Eden primesc mancare bio, laudabila prin apartenenta la « productia proprie » a institutiei.

Aici ne plantam propriile gradini de legume crescute 100% naturale si organice.

Pentru o alimentatie de exceptie, produsele organice sunt binevenite, constituind elemente alimentare realizate fara interventia substantelor chimice si in armonie cu dezvoltarea lor naturala, fireasca.

Casa mea Eden colaboreaza cu ferma din apropiere pentru aducerea produselor de lactate integrate in mesele zilnice ale rezidentilor.

Locuitorii Casei Eden iau masa in familie servind bucate pregatite in bucataria proprie, cu ingrediente proaspete si de buna calitate. Laolalta, aceastia se bucura de trei mese principale pe zi si doua gustari, meniul fiind diversificat si adaptat in functie de indrumarile si prescriptiile medicului, pentru fiecare rezident in parte.

Mesele regulate se imbina cu o alimentatie sanatoasa, realizata in acord cu sfaturi nutritionale care se imbina cu recomandari medicale personalizate. La Casa mea Eden, mesele servite laolalta, intr-un spirit camaraderesc si ludic contribuie la dezvoltarea unui mediu social care se zideste pe fundamente sanatoase. Paleta gastronomica ampla, adaptata totodata si la cerintele rezidentilor, satisface judecatile de gust ale acestora prin rafinament, savoare si grija.

Regularitatea meselor face parte din intretinerea unui mod de viata sanatos care nu ingaduie exceptii alimentare ori capricii gastronomice. La toate acestea contribuie cultura si traditia agronomica proprie, bunul gust si puterea de a ne conserva in spirit natural cat mai mult timp !

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.