Ghidul Serviciilor
Caminul De Batrani Casa Mea Eden - Bihor
inapoi la firma 335 vizite
Poza Servicii si facilitati
Foto
Foto

În fiecare zi, noi, toti cei care alcatuim colectivul acestui centru de îngrijire batrâni ne dam silinta sa asiguram cele mai bune conditii pentru oaspetii nostri. Este un proces constant, de lunga durata, facut cu daruire si devotament, dar mai ales profesionalism.

Am deschis un centru de recuperare în care puteti beneficia de urmatoarele:
Kinetoterapie - este un tip de gimnastica medicala, care înseamna, etimologic, terapia prin miscare. Se foloseste pentru recuperare medicala si consta, pe lânga efectuarea unor exercitii, într-un ansamblu de tehnici si metode aplicate în functie de fiecare persoana si afectiunea pe care o prezinta.

Specialistii nostri vor evalua starea fiecarui pacient în parte, va elabora un program de recuperare personalizat, va efectua cu regularitate sedintele de kinetoterapie, daca este posibil va îndruma pacientul sa efectueze individual aceste exercitii în afara sedintelor. Periodic, se va realiza o evaluare pentru a putea monitoriza  rata de progres si a ajusta constant programele de recuperare folosite.

Fizioterapie - ajuta la îngrijirea pacientilor în toate fazele de vindecare, de la diagnosticul initial pâna la stabilirea unui tratament de fizioterapie. Dupa ce fizioterapeutul va evalua starea pacientului el va dezvolta un program personalizat de recuperare, acesta putând fi ajustat în orice moment.

Dus subacval - este un masaj de drenare subacvatica care utilizeaza fluxul regulat de jeturi pentru a trata problemele circulatorii sau a ameliora durerile provocate de articulatiile dureroase. Aceasta terapie are un efect de drenaj si beneficii anti-edeme si de tonifiere musculara.

Într-un bazin cu apa la temperatura de 34 - 37°C se scufunda corpul, dusul subacval fiind o forma de hidromasaj. O sedinta dureaza între 5 si 30 de minute beneficiile facându-se simtite datorita presiunii pe care o are jetul de apa, presiunea variind în functie de zona tratata. Jeturile de apa ale dusului subacval pot fi cu apa rece sau calda în functie de scopul urmarit. Astfel, prin efectul vasomotor acest tip de proceduri ajuta la tratarea afectiunilor cardiovasculare stimulând si activitatea sistemului nervos. Dusul subacval actioneaza ca un analgezic natural, relaxând musculatura, stimulând circulatia sângelui si digestia.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.