Ghidul Serviciilor
Caminul De Batrani Casa Mea Eden - Bihor
inapoi la firma 335 vizite
Poza Servicii si facilitati
Foto
Foto
Foto
Foto

La Casa mea Eden, o echipa pluridisciplinara, formata din medici, psihologi, asistenti sociali si ingrijitori este responsabila de supravegherea, intretinerea si insanatosirea rezidentilor.

Regimul de ingrijire al pacientilor suferinzi este atent realizat: administrarea medicatiei nu se aplica decat de catre asistentul medical, in acord cu fisa de observare clinica individuala, pacientii primind vizita medicului cel putin o data pe saptamana sau in caz de necesitate.

Asistenti medicali si ingrijitori garanteaza supravegherea de specialitate permanenta, in vreme ce protocolul de administrare a medicatiei presupune achizitionarea acesteia conform retetelor eliberate de medic prin suportarea costului de catre apartinatori.

Dincolo de consultanta medicala constanta si de supravegherea permanenta de catre personalul medical si de ingrijire autorizat, protocolul nostru de servicii medicale presupune totodata ca transportul de urgenta catre unitatile medicale sa fie asigurat de Serviciul 112 (Serviciul National de Urgenta).

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.