Ghidul Serviciilor
Caminul De Batrani Casa Mea Eden - Bihor
inapoi la firma 335 vizite
Poza Servicii si facilitati
Foto

Rezidentii complexului Casa mea Eden beneficiaza de posibilitatea de a se inscrie la medicul de familie, urmand realizarea unor analize medicale la cerere, servicii taxate corespunzator in acord cu protocolul medical existent, aflat in vigoare.

In masura in care rezidentii solicita investigatii medicale suplimentare celor oferite prin serviciile noastre standard, consultanta medicala de specialitate la cerere va fi achitata integral de catre apartinatori, precum si achizitionarea de pampersi.

In grila serviciilor suplimentare contra cost a institutiei Casa mea Eden sunt incluse serviciile de consiliere psihologica, precum si cele destinate aspectului estetic: masaj, coafura, frizerie, manichiura, pedichiura, ingrijire corporala si faciala.

In aceasta maniera, consideram ca se realizeaza un echilibru stabil intre costurile investite de institutia noastra in paleta de servicii obligatorii si cele investite suplimentar de catre apartinatori pentru sanatatea, ingrijirea si buna conditie a rezidentilor.

Serviciile suplimentare contra cost vor fi taxate in acord cu specificul si circumstantele care le configureaza, in functie de nevoile, prioritatile si cererile rezidentului, dar si in acord cu doleantele apartinatorilor si responsabililor lor.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.