Ghidul Serviciilor
Casa De Moda Precious Look
inapoi la firma 4845 vizite
Poza Despre noi
Foto

Precious Look este un atelier de creatie,o casa de moda pentru: rochii de seara,rochii de mireasa, rochii de ocazie precum si tinute pentru copii, rochite pentru fetite si accesorii pentru botez si zile festive.

Casa de moda Precious Look creeaza si croieste tinute vestimentare ( Rochii de seara , mireasa , ocazie la comanda ) pentru toate gusturile exprimand eleganta si rafinament in alegerea materialelor si modelelor executate.

 

Rochii de seara online

Broderiile lucrate manual si combinatiile de nuante calde si potrivite pentru fiecare rochie de sezon ( rochii de seara, mireasa, ocazie ), pun in evidenta feminitatea fiecarei doamne, accentuand partile care o avantajeaza.

Materialele comercializate in atelierul Precious Look pentru rochii de seara , mireasa sau ocazie la comanda sunt foarte variate, pornind de la o gama diversa de tesaturi comercializate in tara si ajungand la satin, voal si matase naturala importate din Malaezia, Vietnam si Italia.

Fiecarei cliente ii va fii pus la dispozitie un "book" cu mostre din materiale pentru rochii de seara, pentru a-si alege culoarea si tesatura care i se potriveste cel mai bine pentru rochii de seara si pentru a simti textura fiecarei broderii in parte pentru rochii de seara. De la tinutele pentru rochii de seara si pana la tinutele office Precious Look creaza un stil de rochii de seara si nu numai ce va aduce un plus de eleganta si stralucire fiecarei doamne.

 

Pentru cei mici se poate realiza orice model de rochii de seara si se pot folosi chiar si aceleasi materiale din care a fost creata rochia mamei pentru a satisface un pic dorinta copiilor care vor sa fie "ca mami".Precious Look te asteapta la atelierul din strada Capitan Ion Vasilescu nr. 9 sector 2, Bucuresti, pentru a-ti dovedi ca poti fii si mai frumoasa, si mai eleganta ... si mai "precious"... decat ai fost pana acum!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.