Ghidul Serviciilor
Asociatia Casa Orizont - Arges
inapoi la firma 13032 vizite
Poza Despre noi
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Locatia Casei Orizont (camin de batrani privat) este satul Beleti-Negresti, centru agricol din judetul Arges, asezat la poalele muntilor Carpati.
Inconjurat de dealuri impadurite si peisaje de o frumusete aparte, satul se afla la 8 km de Topoloveni, 25 km de Pitesti si 90 km de Bucuresti.

Cladirea rezidentei Casa Orizont este rezultatul restaurarii radicale a unui siloz de stat de mari dimensiuni. Acesta a fost construit in 1963 pentru a depozita mere si cereale produse la nivel local.

Amenajarea interioara a fost realizata de profesionisti italieni. Mobilierul rezidentei este reprezentat de piese de anticariat din Italia si Franta anilor 1860-1920. Peretii sunt acoperiti cu picturi italiene moderne si lucrari grafice din perioada 1700-1920, semnate de artisti europeni ai vremii.

La exterior, Casa Orizont pune la dispozitia rezidentilor sai doua terase (acoperite) de cate 400 mp fiecare si o gradina cu suprafata de 12.000 mp.
Aceasta include spatiu de parcare, alei, spatii de relaxare cu banci si mese, flori, arbusti ornamentali si livada.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.