Ghidul Serviciilor
Asociatia Casa Orizont - Arges
inapoi la firma 13032 vizite
Poza Servicii
Foto
Foto
Foto

Casa Orizont le ofera rezidentilor toate oportunitatile necesare pt o viata sociala activa.
Fiecare nivel al cladirii dispune de spatii special amenajate, dedicate socializarii si activitatilor recreative de grup.

Sah, jocuri de carti, table, rummy, vizionarea unei pelicule cinematografice in videoteca, discutii insufletite pe marginea cartilor citite sau evenimentelor de interes – dragii nostri batrani nu au mai deloc prilejul sa se plictiseasca.
Chiar si cei care la inceput au o atitudine mai rezervata nu rezista mult in „cochilia” lor si ajung adesea sa se integreze in mod firesc in familia noastra, a Casei Orizont.

Spatiile de la exterior – terasele, aleile si bancile de la umbra copacilor – reprezinta de asemenea o ambianta la fel de potrivita pentru socializare. Iar cand vremea permite, rezidentii „curajosi”  nu ocolesc nici locatiile amenajate pentru gradinarit.

In eventualitatea in care un rezident necesita asistenta (medicala sau de alta natura), o primeste cu promptitudine de la membrii echipei de ingrijire. Cel putin unul dintre ei se afla permanent intre rezidenti, gata sa ofere ajutor in caz de nevoie.

Zile festive
Serbarea zilelor de nastere reprezinta un motiv de bucurie pt noi toti.
Iar aceasta bucurie este si mai mare cand, alaturi de noi, iau parte la eveniment si membri ai familiei persoanei sarbatorite.

O deosebita importanta mai acordam Sarbatorii Sfinte a Nasterii Domnului – Craciunul, Sarbatorii Sfintelor Paste (cu toate obiceiurile si ritualurile crestinesti) si Revelionului. La pregatirile necesare acestor zile de sarbatoare iau parte si rezidentii – in functie de dorinta fiecaruia.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.