Ghidul Serviciilor
Camin De Batrani Casa Paula's - Timisoara
inapoi la firma 154 vizite
Poza Despre noi
Foto
Foto
Foto
Foto

Suntem convinsi de importanta asigurarii unei stari generale bune. Transmitem acest lucru prin fiecare interactiune cu cei pentru care Casa Paula’s devine acasa, cât si familiilor acestora.

Membrii echipei sunt pregatiti atât din punct de vedere emotional, cât si medical, fiind gata sa ajute, în orice moment, sa identifice si sa implementeze solutii alternative adaptate fiecarui tip de recuperare post-tratament. Avem o echipa competenta si dedicata, care se asigura ca totul se desfasoara armonios. Membrii acesteia sunt alaturi de seniori, în permanenta, acordându-le atentia si îngrijirea de care au nevoie.

Spatii de socializare
Am dezvoltat spatii comune de socializare, ne preocupa calitatea îngrijirii acordate si utilizarea inovatiilor, în activitatile de zi cu zi. Propunem activitati captivante si diversitatea acestora ne aduce relatii bune, pe termen lung, cu toti cei care locuiesc la noi.

Diversitatea serviciilor oferite
La Casa Paula’s, se armonizeaza nevoile medicale cu cele emotionale. Punem accent pe tot ce înseamna confort si tinem cont de nevoile celor care ne devin dragi prieteni, cu fiecare ocaz

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.