Ghidul Serviciilor
Casa Royal
inapoi la firma 239 vizite
Poza Arhitecti si designeri
Foto

Arhitecti si designeri

Produsele Casa Royal Decoratiuni Profesionale sunt cunoscute pentru calitatea lor. Produsele necesita pentru punerea în opera o viziune profesionista si proiecte coerente. Procesul firesc de ambientare a diverselor spatii - de la proiectare la montaj - ne intereseaza cu precadere. Dumneavoastra, arhitectii si designerii, sunteti prima veriga a acestui lant logic.

Noi, Casa Royal Decoratiuni Profesionale, alaturi de dumneavoastra, arhitecti cat si designeri, trebuie sa facem front comun pentru un scop bine definit: educarea clientilor.

Showroomurile Casa Royal Decoratiuni Profesionale sunt locurile unde arhitectii/designerii se  pot întalni cu clientii pentru alegerea materialelor si finisajelor necesare diverselor lucrari.

Magazinele Casa Royal, pe langa rolul lor clar definit, devin astfel mici centre de consultanta, in care arhitectii/designerii sunt tratati ca adevarati parteneri ai companiei noastre.

Scopul este ca împreuna, sa-i ajutam pe clientii nostri comuni, sa-i informam, sa-i educam, oferindu-le experienta si pregatirea noastra pentru ca rezultatul final, amenajarea diverselor functiuni, sa reprezinte pentru toti o explicita carte de vizita.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.