Ghidul Serviciilor
Case Americane, Gulia / Dambovita - Case Pe Structura De Lemn
inapoi la firma 3031 vizite
Poza Preturi
Foto

1. Constructie la semifinit:Pretul este de: pentru oferte contactati-ne pe mail sau telefonic - pe suprafata construita desfasurata (arie construita parter + arie construita etaj).

2. Constructie la cheie:Pretul este de : pentru oferte contactati-ne pe mail sau telefonic -pe suprafata construita desfasurata (arie construita parter + arie construita etaj).

3. Terase acoperite:Se executa complet finisate la gata.Pretul este de: inclus in pretul casei - pe suprafata construita.

4. Terase descoperite:Se executa complet finisate la gata.Pretul este de: inclus in pretul casei - pe suprafata construita.

5. Proiectare constructie - proiect inclus in pretul casei:Contine proiectul cu toate fazele : P.A.C., P.T., D.D.E, documentatiile tehnice necesare în vederea obtinerii Certificatul de Urbanism, documentatiile tehnice necesare obtinerii Autorizatiei de Constructie.Pentru casele construite cu noi PROIECTUL ESTE INCLUS atat in pretul la cheie, cat si in pretul la rosu.Daca doriti sa achizitionati doar proiecte va rugam sa ne contactati.

Toate preturile sunt exprimate în Lei ( Ron).Termen executie : intre 70 si 100 zile lucratoare de la obtinerea autorizatiei de constructie.Preturile sunt negociabile

Modalitati de plata :Platile se efectueaza pe faze de lucrari :

 

faza I : 5 % avans constructiei- plata integrala la semnarea contractului, cuprinde proiectarea

faza II : 40% avans constructiecuprinde : fundatie + kit montaj lemn si OSB

 

faza III : 45 % avans constructie- cuprinde : închideri exterioare, interioare, instalatii termice, sanitare, electrice, invelitoare.

 

faza IV : 10% finisaje la cheie.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.