Ghidul Serviciilor
Litarh - Case De Lemn Prefabricate, Suceava
inapoi la firma 3303 vizite
Poza Case de lemn marca Litarh
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Verifica portofoliul nostru, pentru a-ti face o idee despre cum se realizeaza casele din lemn si despre cum arata in varianta complet finisata.

Aceasta constructie prefabricata din lemn a fost produsa si montata de catre Litarh in 2011 in Italia, langa Vicenza.Cateva elemente distinctive pentru aceasta casa din lemn:– izolatie pereti si sarpanta vata bazaltica– anvelopa exterioara ecologica in fibra de lemn Agepan THD 60 mm– plansee si sarpanta cu grinzi lamelare la vedere– izolatii fonice intre apartamente realizate cu ajutorul plutei, material ecologic

Rolul folosirii anvelopei din fibra de lemn nu este doar pentru crearea unui ambient ecologic. Acest tip de material realizeaza, deasemenea, un defasaj estiv foarte bun, permitandu-se astfel, mentinerea unui ambient confortabil in zilele toride de vara.

 

 

Executam dupa proiectele dorite de clienti sau putem proiecta noi case daca primim un “caiet de sarcini” explicit. Transformarea proiectului general de arhitectura in documentatie de executie in sistem se face in atelier specializat in astfel de lucrari, dotat cu programe pe calculator moderne si performante.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.