Ghidul Serviciilor
Casimi.ro - Lenjerii De Pat; Cuverturi, Huse
inapoi la firma 87 vizite
Poza Huse cu elastic
Foto
Husa Elastica Pentru Fotoliu, Cu Brate - 89,00 LEI

Transforma-ti fotoliile intr-o oaza de confort si stil cu husele elastice pentru fotolii de la CASIMI! Fabricate dintr-un material moale si pufos, disponibile in culori calde si uni, husele noastre sunt perfecte pentru a adauga un aspect nou si proaspat fotoliilor tale. Datorita elasticitatii materialului, husele se vor potrivi pe mai multe tipare si marimi de fotolii, preluandu-le forma cu precizie.

Practic si usor de intretinut, husele se inlatura cu usurinta si pot fi spalate in masina de spalat. Ele protejeaza impotriva murdariei si zgarieturilor, fiind ideale si pentru proprietarii de animale de companie. In plus, materialul de inalta calitate din care sunt confectionate nu se sifoneaza, pastrandu-le aspectul impecabil pentru o perioada indelungata.

Alege husele elastice pentru fotolii de la CASIMI pentru a-ti proteja si transforma fotoliile intr-un mod practic si stilat! Cu noi, confortul si aspectul impecabil al mobilierului tau sunt garantate!

Comanda acum si bucura-te de avantajele huselelor elastice pentru fotolii!

Avantajele huselor de fotolii:

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.