Ghidul Serviciilor
C&b Glass Solutions
inapoi la firma 1656 vizite
Poza Sticla termoizolanta
Foto

BI-Therm

Sticla izolanta BI-Therm se obtine din doua sau mai multe foi de sticla, ale caror laterale sunt inchise ermetic. In bagheta care creaza spatiul dintre foile de sticla se gaseste o substanta hidrofoba. Aceasta permite, in cazul temperaturilor scazute, evitarea formarii condensului in spatiul dintre foile de sticla.

BI-ThermColor (sticla termoizolanta emailata)

Sticla BI – ThermColor dreprezinta o sticla termoizolanta cu acoperire ceramica, cu utilizare speciala pentru protectie solara si antiorbire. Imaginea sticlelor si caracteristicile acestora vor fi influentate de alegerea culorii si a gradului de acoperire si de asemenea de tipul si grosimea acestora. Avantajele tehnice ale elementului de sticla cu acoperire solara si protectie antiorbire reprezinta economiile majore de energie pentru racirea incaperilor pe timp de vara.

Informatii produs Bi-ThermColor

BI-Thermic (Sticla termoizolanta incalzita)

BI-Thermic este numele de marca pentru sticlele care pot fi incalzite. Pe suprafata sticlei se gaseste o serpentina, ce poate fi realizata cu grosimi diferite. In momentul aplicarii tensiunii, serpentina se incalzeste si impreuna cu ea intreaga foaie de sticla. Sticlele care pot fi incalzite se pot folosi ca sticle securizate in domeniul auto precum si ca sticle laminate pentru pardoseli si cu caracteristici antiefractie. Sticlele laminate sunt compuse din sticle securizate BI-Tensit sau sticle calite BI-Hestral. In domeniul constructiilor este posibila folosirea acestora pentru producerea sticlelor termoizolante incalzite.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.