Ghidul Serviciilor
Camera De Comert, Industrie Si Agricultura Briila
inapoi la firma 9469 vizite
Poza Prezentarea CCIABR
Foto

CAMERA DE COMERŢ, INDUSTRIE ŞI AGRICULTURĂ BRĂILA FACTOR DE REPREZENTARE, SPRIJINIRE ŞI DEZVOLTARE  A MEDIULUI DE AFACERI

Contextul economico - social şi legislativ actual a impus camerelor de comerţ o regândire a strategiilor de viitor, în sensul implicării ca factor activ în viaţa economica a comunităţii. Dificultăţile prin care trece economia natională, implicit cea locală, cerinţele procesului de integrare europeana şi trecere la o economie de piaţă viabilă, presupun aplicarea unui sistem de guvernare responsabil şi transparent. Asemenea întregului sistem cameral, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Brăila şi-a asumat rolul de vector al dezvoltării afacerilor în scopul creşterii economiei locale, având în vedere misiunea sa de sprijinire, promovare şi reprezentare a comunităţii de afaceri. Strategia de diversificare şi dezvoltare a ofertei de servicii a C.C.I.A. Brăila în favoarea membrilor săi precum şi a întregii comunitaţi de afaceri brăilene, urmareşte analiza şi satisfacerea nevoilor clienţilor şi adaptarea la cerinţele economiei de piaţă.    

OFERTA DE SERVICII

   Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Brăila are o gamă complexă de servicii pentru operatorii economici, indiferent de etapa în care se află aceştia. Calitatea serviciilor oferite se ridică la un nivel superior prin profesionalismul şi competenţa personalului instruit în acest sens. Dovada acestor afirmaţii este recertificarea calităţii serviciilor CCIA de catre firma QSCert Romania, conform standardului ISO 9001/2008.   

 Prin departamente specializate, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Brăila oferă următoarele servicii:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.