Ghidul Serviciilor
Camera De Comert Si Industrie Mures
inapoi la firma 7063 vizite
Poza Arbitraj comercial
Foto

Avantajele arbitrajului comercial

 

CLAUZA DE ARBITRAJ RECOMANDATĂ DE CCIA MUREŞ PENTRU A FI INCLUSĂ ÎN CONTRACTELE COMERCIALE

"Orice litigiu decurgând din sau în legătura cu acest contract, inclusiv referitor la validitatea, interpretarea, executarea sau desfiinţarea lui, se va soluţiona prin arbitraj comercial organizat de Camera de Comerţ, Industrie si Agricultura a Judeţului Mureş în conformitate cu Regulile de procedura arbitrala ale acestei Camere. Hotărârea arbitrala este definitiva si obligatorie."

În cazul în care se furnizează produse, execută lucrări sau prestează servicii numai pe bază de factură fiscală - deci fără încheierea unui contract - se va specifica pe fiecare factură fiscală scadenţa plăţii şi clauza de arbitraj prin menţionarea următorului text: "Termenul de plată este de ____ zile. Orice litigiu, nerezolvat pe cale amiabilă, se soluţionează prin arbitrajul comercial organizat de C.C.I.A.Mureş". În facturile listate la calculator, textul se tehnoredactează odată cu completarea facturii. În facturile completate manual, textul se înscrie prin aplicarea unei ştampile dreptunghiulare care conţine textul sus menţionat.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.