Ghidul Serviciilor
Camera De Comert Si Industrie A Romaniei
inapoi la firma 5164 vizite
Poza Curtea de Arbitraj Comercial Internaţion
Foto

Curtea de Arbitraj Comercial Internaţional de pe lângă CCIR este principala instituţie de arbitraj din România, cu o activitate de peste 57 de ani.

Ea soluţionează litigiile în competenţa sa în baza Regulilor de Procedură Arbitrală proprii, putând de asemenea organiza, la cererea părţilor şi arbitrajul ad hoc. Numărul mediu de cazuri soluţionate pe an este de peste 400 interne şi 50 internaţionale.

Curtea de Arbitraj sprijină pregătirea profesională a avocaţilor şi consilierilor juridici în acest domeniu, organizând conferinţe atât pe tema arbitrajului românesc, cât şi internaţional. În cadrul Curţii există o bibliotecă ce cuprinde materiale pe tema arbitrajului internaţional, Curtea facilitând prin colecţiile de practică pe care le publică, accesul la jurisprudenţa sa, având consideraţia corespunzătoare pentru păstrarea confidenţialităţii.

Curtea de Arbitraj editează şi publică Revista Română de Arbitraj, singura revista dedicată acestui domeniu din România. În numeroase alte publicaţii profesionale, arbitrii din cadrul Curţii de Arbitraj prezintă principalele probleme de drept al arbitrajului care se pun în activitatea arbitrală, de interes pentru practicieni.

Potrivit Regulilor de Procedură Arbitrală proprii, Curtea soluţionează în drept sau în echitate litigii care interesează comerţul internaţional, în baza convenţiei arbitrale încheiate de părţile în contract. Curtea de Arbitraj soluţionează de asemenea litigii comerciale interne.

Curtea de Arbitraj Comercial Iinternaţional asigură următoarele servicii:

Pentru mai multe informaţii, accesaţi arbitration.ccir.ro.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.