Ghidul Serviciilor
Ccs Expeditions - Transport Intern Si International Marfa, Balotesti / Ilfov
inapoi la firma 200 vizite
Poza Tipuri de marfuri transportate
Foto
Foto

CCS EXPEDITIONS poate organiza transportul intern sau international, pentru marfurile dvs. In regim de grupaj (LTL) sau camion complet (FTL), iar in functie de cantitatea, tipul, dimensiunile si modul de ambalare al acestora, dar si de solicitarea dvs. expresa, va poate transporta urmatoarele tipuri de marfuri :

Alaturi de parteneri de incredere, cautam permanent sa imbunatatim serviciile noastre si sa va oferim cele mai bune solutii de logistica si transport, indiferent de sectorul in care activati, acordand o importanta majora sigurantei marfii pe durata transportului.

Oferim preturi reduse pentru transport rutier de marfa in regim de grupaj sau camion complet, din si catre toate judetele tarii: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea.

De asemenea oferim preturi competitive si pentru transport de marfa international, in regim de grupaj sau camion complet, din si catre tari precum Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croa?ia, Danemarca, Estonia, Franta, Finlanda, Germania, Grecia, Italia, Irlanda, Luxemburg, Letonia, Lituania, Malta, Olanda, Portugalia, Polonia, Anglia, Spania, Suedia, Slovacia, Slovenia, Ungaria, Elvetia, Serbia, Turcia, Ucraina, Rusia, Moldova,etc.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.