Ghidul Serviciilor
Autogara C&i
inapoi la firma 18308 vizite
Poza Istoric
Foto

CDI s-a infiintat in 1996 si activeaza in domeniul transporturilor din anul 2000. Primele curse regulate s-au efectuat pe traseul  Bucuresti - Sinaia - Predeal - Brasov.   

Pentru a acoperi necesitatea unui transport cat mai rapid si in alte zone ale tarii in scurt timp s-a deschis traseul   Bucuresti - Slatina - Craiova.   

Strategia CDI a fost de a testa traseele cu doar cateva curse pe zi. In functie de cerintele calatorilor, intervalele intre curse au fost micsorate, a fost suplimentat numarul de masini, pretul biletului a scazut facand fata concurentei. Orarul de plecare a masinilor in cursa a fost facut in asa fel incat  calatorii sa plece in cursa aproape la orice ora doresc. De exemplu spre Craiova pleaca 30 de curse pe zi la interval de 30 de minute.  

Dupa primele trasee spre Brasov si Craiova, CDI s-a extins treptat si in restul tarii, avand curse pe rutele Bucuresti - Brasov, Bucuresti-Brasov-Sighisoara-Targu-Mures, Bucuresti-Breaza, Bucuresti-Pitesti, Bucuresti-Bacau-Piatra-Neamt, dar si plecari din Oradea (Oradea-Arad-Timisoara, Oradea-Satu Mare-Baia Mare) si din Bistrita (Bistrita-Cluj-Napoca-Oradea, Bistrita-Targu Mures-Brasov, Bistrita-Baia Mare-Satu Mare, Bistrita-Sighisoara-Sibiu si Bistrita-Suceava-Botosani, Bistrita - Zalau).

Majoritatea traseelor nu au fost doar o simpla alternativa la calea ferata, ci chiar o solutie , prin care se economisea timp, dar si nervi. Cu CDI poti ajunge in Bistrita sau chiar in Satu Mare, plecand din Bucuresti.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.