Ghidul Serviciilor
Autogara C&i
inapoi la firma 18308 vizite
Poza Strategie
Foto

Secretul succesului este munca si organizarea temeinica. O flota dinamica trebuie administrata eficient pentru a mentine costurile operationale la un nivel optim, fara a scapa insa din vedere eficienta pe trasee, compania s-a orientat spre utilizarea unui numar mai mic de masini, folosind un sistem de tip < turnus >.  

Masina nu oboseste, conducatorul auto este cel care trebuie sa se odihneasca dupa un anumit numar de ore petrecute la volan. Combustibilul reprezinta una dintre cheltuielile majore ale unui transportator, mai ales in cazul unei flote care depaseste 150 de autovehicule, motiv pentru care infiintarea unei statii proprii de alimentare a fost mai mult decat necesara. Situatiile in care masina a suferit o defectiune tehnica sunt cazuri speciale, motiv pentru care microbuzele din parc sunt innoite anual, astfel incat serviciile de transport sa se mentina la standarde profesioniste.  

Pentru situatii de urgenta, in cazurile unor defectiuni aparute pe drum, exista echipe mobile care pleaca imediat acolo unde a ramas masina pentru a remedia problema sau pentru a o remorca pana la service-ul nostru. In asemenea situatii, masinile din urma preiau calatorii din masina ramasa in pana, astfel incat sa nu ramana pe drum dar nici ceilalti calatori sa nu fie deranjati.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.