Ghidul Serviciilor
Cons Electrificarea Instal / Cei.ro - Proiectare Si Executie Retelele Electrice Timisoara
inapoi la firma 741 vizite
Poza Despre noi
Foto

Cine este CEI?

CEI este o companie care activează în multiple domenii de activitate aflate în legătură directă sau conexă cu ENERGIA. Soluţiile oferite sunt complete, realizate la cele mai performante şi exigente standarde. Suntem dedicaţi misiunii noastre de a atinge noi nivele de evoluţie într-o societate aflată în permanentă schimbare.

Domeniul principal de activitate: proiectarea şi execuţia reţelelor electrice de 0,4 - 400 KV, a posturilor de transformare, a branşamentelor electrice, a instalaţiilor electrice interioare, a instalaţiilor de curenţi slabi (automatizari, protecţii prin relee, semnalizări, cabluri fir pilot, linii Tc, cablu fibră optică etc.), a instalaţiilor de paratrăznet şi a instalaţiilor de legare la pământ, montare a bateriilor staţionare şi montarea bateriilor de condensatoare. Inclusiv realizarea infrastructurii pentru reţelele electrice.

Domeniul secundar de activitate: construcţiile civile, industriale, edilitare şi gospodăreşti, construcţia zonelor rezidenţiale, realizarea branşamentelor de apă şi canal, lucrări de refacere a trotuarelor şi a carosabilului, de montare a pavelelor, lucrări de hidroizolaţii, finisaje interioare şi exterioare.

 

De ce suntem CEI mai buni?

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.