Ghidul Serviciilor
Cons Electrificarea Instal / Cei.ro - Proiectare Si Executie Retelele Electrice Timisoara
inapoi la firma 741 vizite
Poza Portofoliu
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

LUCRĂRI DE MENTENANŢĂ INSTALAŢII ENERGIE ELECTRICĂ DE MT ŞI JT

MODERNIZĂRI STAŢII 110 kV

LUCRĂRI DE MEDIE ŞI ÎNALTĂ TENSIUNE

LUCRĂRI DE JOASĂ TENSIUNE

INSTALAŢII ELECTRICE INTERIOARE ŞI AUTOMATIZĂRI

SISTEME DE PARATRĂZNET

MONTAJ PANOURI FOTO VOLTAICE

SISTEME DE ILUMINAT

REŢELE APĂ CANALIZARE

DEFRIŞĂRI

DRUMURI

Modernizarea intrastructurii Timişoarei realizată cu aportul esenţial al C.E.I.

Societatea Cons Electrificarea Instal a realizat toate lucrările din proiect care prevăd: reţeaua netcity, iluminatul, reţeaua de troleibuz, devierile de reţele electrice, evacuarea şi transportul pământului, eliminarea apei de sub pasaj, turnarea hidroizolaţiilor, placarea pereţilor, etanşarea rosturilor, lucrările de vopsire şi cosmetizare interioară şi exterioară a pasajului. De asemenea, C.E.I. a realizat lucrările la sistemul de iluminat din pasaj - cel mai modern şi inteligent sistem de comandă care există la ora actuală în lume, programat electronic printr-un soft care se actualizează în funcţie de ora la care răsare şi/sau apune soarele, de schimbarea orei vara sau iarna sau de condiţiile meteorologice. Sistemul poate fi programat şi automat, după cum decid cei care coordonează şi monitorizează traficul.

Pasajul de la Michelangelo este cel mai mare proiect de infrastructură din Timişoara. Valoarea lucrărilor se ridică la 50 de milioane de lei, mare parte obţinuţi printr-un proiect european.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.